***SKLÁDANKA**
Anotace: Když den se bez něj tak šíleně vleče...
*
Z pocitů mých poskládám si den,
snad lépe ho zvládnu.
Bez Tebe zdá se mi to jako sen,
který neovládnu.
*
Tak poskládám si ráno...
*
To kávou provoním
a hořkou chutí toho moku
si krátit budu čas.
Pak hrát si budu s myšlenkou
jak ležím po Tvém boku,
a vyčerpaná rozkoší
Ti zlíbám lásku z řas.
*
A poskládám si poledne...
*
To jídlem provoním
a omámená touto vůní
si krátit budu čas.
Pak při vzpomínce na Tvé oči
se topit budu v tůni,
mne uhranula její hloubka
a krásný modrý jas.
*
Teď poskládám si večer...
*
To rudým vínem ochutím
a trpkou chutí toho moku
si krátit budu čas.
Teď znovu ležím po Tvém boku
a šimrá Tě můj vlas,
omámená vínem, láskou,
já slyším znít Tvůj hlas...
Přečteno 463x
Tipy 23
Poslední tipující: Lioness, Kropydlína Škopounová, Maryje..., dream in emptiness, NikitaNikaT., Emmelia, oběžnice, la loba, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)