V úžasu
Anotace: Tak tohle mi proletělo hlavou, když jsem uviděl jednu moc pěknou fotku.
Tvé oči mě zachytily
já nemohl jít dál
srdce se mi zastavilo
a mozek se tomu jen smál
Možná bylo to jen zimou
co třásla tělem mým
možná tvojí vnitřní sílou
to se asi nikdy nedozvím.
A tak jsem tam seděl s pusou dokořán
a v duchu marně litoval,
že ji nikdy nepoznám.
Komentáře (5)
Komentujících (5)