Co je to láska
Anotace: Co je tedy láska....?
Co je to láska
Láska to je krásný den
i když vítr fouká a padá sníh
Je to nádherný sen
kdy louky kvetou a ty v nich
Láska to jsou šťastné dny
stejně krásné jako o tobě sny
Přečteno 370x
Tipy 11
Poslední tipující: Marco, CULIKATÁ, Antares, labuť, Mbonita, E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)