Daleká rána
Anotace: Těžké jsou noci...
Daleká rána
Když rána jsou tak daleká
A noc je ještě bezbřehá
Světlo v nás neleká
A sen bez nás ulehá
Když barva tvých očí
Horizont času překrývá
Svět se s námi točí
A tmy v nás ubývá
Hledal jsem tě
V jiných světech
Hledal jsem tě
V minulých letech
Hlava se mi točí
A dech přerývá
Rána bez tebe
Jsou stejně daleká
Přečteno 413x
Tipy 13
Poslední tipující: Live to fight, Donne, CULIKATÁ, Antares, modrá..., labuť, Marsinka, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)