Anotace: Život a chyby v něm, o tom by se dalo diskutovat celý život... jak ironické..
lightnight: ja taky neco trochu vim o tvych pocitech... ale ja se loucim s Literem..nekteri lidi me oznacili jako zlodeje..coz neni pravda ale neres... a urcite se ti ozvu na icq..
15.02.2006 21:41:00 | Lord Wooler
Proc tohle je i smutne basnici kamarad,
v jeho letech, by stesti, hru a zabavu mel znat...
Presto v tech sluvkach leccos nachazim...
...o jeho pocitech i ja uz leccos vim.
13.02.2006 12:25:00 | lightnight
Je to hezký. Takový...silný ve slovech, zpytující... Prostě hezký
12.02.2006 19:52:00 | Králík