Anotace: netuším, nevěřím?
Rulík, ocún, blín,
Alkaloid Kolchicin,
Smrt pálených sov,
Dřevorubcův klín,
Zápalka hozená do pilin...výborné!!!
26.09.2011 21:58:00 | René Vulkán
Velmi výstižně napsané.
On i ten stín ve tmě, šel by vidět, stačilo by na druhé straně "pouze" chtít..
23.09.2011 19:33:00 | Emily Winnacott