Chtěl bych...
Anotace: Manželce po 33 letech společného života...
Chtěl bych…
chtěl bych tě držet v náručí,
chtěl bych utéct´ létům z područí
a opět ti šeptat poblázněná slova,
chtěl bych tě celou líbat, znova a znova,
chtěl bych se s tebou vznášet v oblacích,
chtěl bych stát před tebou v rozpacích
a říkat ti: miluji tě Lásko…. Za ta všechna léta
Přečteno 460x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Donne, Antares, modrá..., Mbonita, Veru
Komentáře (5)
Komentujících (5)