Anotace: Uvědomnění si rychlosti času, uvědomnění si věkového rozdílu a touhy po opětovné lásce
Sbírka: Vyznání lásky
Láska kvete v každém věku a je jen na nás, jak se ke svému věku stavíme.-))Jeden pán od nás(je mu 80let kontaktoval svou první lásku a dnes spolu žijí v krásném svazku:-))).To je prostě nádhera, že?:-)))
20.09.2011 13:10:00 | CULIKATÁ
Snad musíme si v hlavě porovnat, že život nám dá víc vrásek než-li lásek... že z něj prostě jednou rychle nebo pomalu odejdeme a proto nečekejme a raději hned teď se usmějeme :)))
20.09.2011 12:36:00 | E.T.Jane