Manželské blues
Anotace: Určitě by to takhle nenapsal, ale vyřčeno pohledem či slovy bylo..
.
On řekl:
Že mě nikdy neopustí.
Já to řekla několikrát..
Že nikdy nedopustí
Někomu dalšímu mě dát..
Že pro něj je ta pravá hodnota
Zůstat se mnou do konce života
Že má pro mé nálady pochopení
Jen někdy víc vybuchne
Že lásku chce dávat, ne utrpení
Co do srdce občas ulítne
Že asi bude trošku jiný
než je běžné
Že můžu zahnat svoje splíny
Vášnivé i něžné..
...
Že,
buď si vědoma,
jsem tu jenom pro tebe.
Jsi žena má
v pekle, v životě..až do nebe..
.
Přečteno 478x
Tipy 30
Poslední tipující: spare, jondys, hloubavá, ECHO PARAZIT, Thalia, Elisha, strašidýlko-střapatý, René Vulkán, Jožin z Moravy, Donne, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)