ROZCHODY/nevím kolikáté/
***
Se zaťatou pěstí
stál
koukal na tvá záda
lodičky
štrample
švy
zadek
bedra
podpatky
klap klap klap
až jsem neviděl
neřeklas ne
jen čau
sevřel jsem pevněji plamínek naděje
hřál v hrsti
mrcha
pálil jak čert
vysával energii k odchodu
žvýkačka podrážku táhla zpět na místo
kde ses otočila
zadkem
vzpomínkou zepředu
stále tak krásná … tak krásně má
***
Přečteno 357x
Tipy 32
Poslední tipující: klaris.mertlice, anjelis, Druza, Maryje..., Live to fight, PIPSQUEAK, ZILA78, Holis, Jožin z Moravy, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)