Pomíjivost
Láska přichází z nenadání,
v úsměv promění se bledá tvář,
nastal vhodný čas pro vyznání,
obětiny pokládáš na oltář.
Pohledy z očí do očí, tělo na tělo,
nastává čas vzájemného omámení,
v hlavách se milencům zatmělo,
přichází společné veřejné oznámení.
Láska odchází z nenadání,
v smutek promění se bledá tvář,
štěstí střídá rychlé utíkání,
slzy padají proudem na polštář.
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Donne, CULIKATÁ, E.T.Jane
Komentáře (0)