Ztracená
..Já vím
...
tehdy padal sníh jak bílé tajemství
odraz hvězd v očích tvých mě pálil
a já chtěl zemřít za chvíli věčnosti
pro svou nejkrásnější ze ctností
jak po zimě slunce život dává
zrodil se i v nás omamný cit
mé tělo stalo se komnatou
pro tvé motlitby i příchuť hanbatou
dal jsem ti jméno láska
napsal ho na dveře svého světa
zamkl nás a jedl tvůj smích
pil tvé slzy a žil tvůj dech
ruku v ruce skákajíc přes kaluže
jednou se smočil já...
...podruhé zas ty
běželi jsme vtříc
pádu.
cit v tobě zemřel
a s ním i kus ze mě
vzpomínám jak jsi vlastně vypadala
než jsi ze mě upadala
..v zapomnění
Přečteno 412x
Tipy 19
Poslední tipující: Robin Marnolli, Emmelia, Live to fight, tato22, ten neznámý, Donne, labuť, modrá..., CULIKATÁ, Adelein, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)