Smutno je mi
Anotace: Takhle je smutno rozbolavěnému srdíčku...
Smutno je mi
Smutno je mi za tvým smíchem
Za tvými polibky vonící hříchem
Smutno je mi za tvým objetím
Za tvými doteky plných něžností
Smutno je mi za tvou láskou
Za naší nedělní procházkou,
je mi smutno…
Přečteno 542x
Tipy 6
Poslední tipující: Antares, Jakule, čas.běží
Komentáře (2)
Komentujících (2)