Chci...
A co se mých potřeb týče,
špatně se mi o tom píše...
Ale kvůli tobě napíšu první větu,
jen abych nevykřičela to celému světu.
Chci tě mít u sebe
a ne jen na stejný měsíc hledět.
Chci stát vedle tebe,
jen tak stát a nebo ležet.
Chci tvé jemné rty líbat
a ne se na ně jen z povzdálí dívat.
Chci se tvých nahých zad dotýkat,
svými prsty tě z kůže vyslíkat.
Chci být u tebe a potýkat se s vášní,
nepsat o tom jenom v básni.
Chci být s tebou... Je to zvlaštní?
Už nečekej - světlo zhasni :-*
Přečteno 526x
Tipy 24
Poslední tipující: ir.is, Maryje..., Haniéčka, NikitaNikaT., Stoneman, Sýkorka07, Emmelia, CULIKATÁ, labuť, Niky88, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)