Co se zdá maceškám
Anotace: Kéž by naslouchal
Vylétnu s větrem
do korun jilmů,
s posledním paprskem
přidám se k laním,
dlouhými skoky
do sítí všech stínů,
noci se klaním
uprostřed divokých stád.
Pověz mi, lásko,
co se dnes bude maceškám zdát?
Přečteno 391x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, labuť, CULIKATÁ, Antares, Emmelia, Agniezka, zenge
Komentáře (3)
Komentujících (3)