Opilí holubi kálejí z okapů
Anotace: Když člověk sedí nešťastný v centru Brna na lavičce a zdá se mu, že zvrací i ti nevinní holubové.
Opilí holubi kálejí z okapů
tak rád bych zvracel s nimi
bez starostí bez výčitek
v staccatu stengunnů
Kdo byl kým a jak v tom byl dobrý
je jedno v posledním souboji.
Krev neteče, ačkoli srdce krvácí
jak koule v brněnském orloji
Čas ukrojil nám řádné sousto.
Past sklapla, basta fidli
ze slunce prší
Kde jsme my, já a ty?
Holubi zvracejí a já bliju také
slova teď už tak planá.
Kam šla láska?
Láska nepoznaná...
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: kaaamiiii, Live to fight
Komentáře (0)