Koloběh
Láska i Nenávist, jako dvě věrné sestry
jdou spolu ruku v ruce, vždy se jim zkříží cesty.
Smutek, jich druhý bratr, pomáhá každé skvěle
a Radost nekonečná, ta bídu shlíží bděle.
Když Štěstí přeje lásce, vždy se něco pokazí,
Smůla na scénu vstoupí a všechnu radost zkazí.
A když už víru ztratíš, že dobré něco přijde,
začne to zase znovu a Slunce opět vyjde.
Láska i Nenávist, jako dvě věrné sestry
jdou spolu ruku v ruce ... jdou spolu dál.
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Gringer, Findë
Komentáře (0)