Anotace: Až jednou překonám svůj žal, tak s úsměvem pak půjdu dál...ale do té doby...
Tak tohle všechno momentálně tak moc nechci, až mám vlastně pocit, že to chci ještě víc než předtím..
05.10.2011 23:14:00 | Holka z davu
takhle nějak prej píše ten neurobýt.
25.09.2011 00:33:00 | tenflipskáj dysfunkt