O Lásce

O Lásce

Anotace: Láska má hodně podob...

Proč utírat si slzy kapesníkem bolesti
vždyť je tu láska.
Láska je všude kolem nás
je v nás.

Někdo ji násilně chce mít
ona však nechce násilí
chce klid.

Kdo chce násilí tam láska nezůstane
ona vstoupí do našeho srdce sama
když jí cítíš, když ji upřímně chceš mít.

Když ji chceš takovou něžnou, jak má být
tak zůstává a neodchází.
Přináší s sebou radost, pokoj
přináší porozumění s přáteli.

Láska je něžnost sama
však, když je někde krutost, zloba
tam se jí nelíbí
smutná odchází.

Proč utírat si slzy kapesníkem bolesti
vždyť je tu láska a my jsme tu s ní...

Proč tamten chce soudit toho
ten zase jiného.
Sebe, by soudit nechtěl
vždyť nikdo nejsme bez hříchu....
Proč utírat si slzy kapesníkem bolesti.
Autor M3rryMarta Valenová, 25.09.2011
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: Houda, Magdalena Křenková, CULIKATÁ, Emmelia, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

25.09.2011 20:44:00 | Magdalena Křenková

Taková básenka má smysl, vyjadřuje velký význam lásky, bez níž lidé a svět, nejsou nic. Krásné ST!

25.09.2011 18:08:00 | Emmelia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí