NEDOKONČENÁ
Anotace: Niekedy treba chvíľu počkať, veď nehorí!
Keď oknom tma vyletí
a ostane za ním,
to preto,
že skôr zasvietim
a trošku Ťa raním.
Čakala si v tej tme ešte?
Mrazilo ťa tiché snenie?
Čakala si v tej tme ešte?
To mrazivé pohladenie?
Komentáře (2)
Komentujících (2)