Ou... četl jsem si tu básničku s takovým nadšením, sám jsem právě chtěl napsat něco podobného. Ale ten konec :( Možná to je mým mládím a naivitou, ale taková realita se mi nelíbí.
26.09.2011 20:17:00 | Alex Ardes
Někdy si snít, je stkutečně krásně... položme si otázku, ten, co vedle nás spí... nebyl by... bolelo by..."???"
25.09.2011 22:10:00 | NikitaNikaT.