Anotace: Dnešní společnost lásce nepřeje, tak dopřejme dnešní společnosti trochu té lásky.
Snad citům nepřející společnost neutlumí city v našich srdcích a my se svými láskami půjdeme celým svým životem...
26.09.2011 06:50:00 | Lorraine
Pěkné a upřímně napsané, citové a myslím, že mnoho z nás to cítí stejně, podobně... blízký, milovaný člověk.. je jenom jeden.
25.09.2011 22:34:00 | NikitaNikaT.
obraz pro mne..takhle to vidím taky...zestárnout vedle milovaného člověka
25.09.2011 22:20:00 | Mbonita