Fata morgána
Anotace: ztrácíš se... ve vlnách Styx...
Sbírka:
I grieve
kam odcházíš
nikdy již nepromluvíš… neusměješ se…
nikdy již nezřím tvou tvář…
jen řeka Styx mi tvůj odraz možná jednou vyjeví…
jen dlouhé řady stél…
tvá víčka rozevřená
a přitom věčně snová…
a došlo na má slova…
láska je fata morgána
Přečteno 442x
Tipy 7
Poslední tipující: Live to fight, tato22, zenge, WAYWARD, E.
Komentáře (3)
Komentujících (3)