Anotace: Tohle byla pěti minutová práce na téma významové asociace dneska v češtině,) dostala jsem deset slov a měla vytvořit příběh. třeba se to bude líbit i vám))
pěkné, pěkné. nic ti ale nebrání, pokud máš chuť, na tom ještě nějak zapracovat. nápad není na jedno použití :)
04.10.2011 15:58:00 | Já Esther Ruth
Tip za bezprostřednost.
Ovšem oněch jen pět minut tvorby, je mírně znát.
26.09.2011 16:10:00 | René Vulkán