Cizí život vzal mi lásku
Nechtěl jsi víc,
než abych ti odpustila...
Neřekla jsem nic....
Chtěla jsem ti říct: "Vrať se ke mně zase!"
"Lásko, já sedím v base."
Tak zněl v telefonu tvůj hlas.
A mě přeběhl po zádech mráz.
Proč jsi ho nemohl ignorovat a jít prostě dál ??
Proč si mu jeho život vzal ???
Jak bych teď mohla s tebou žít?
Jak mě můžeš o odpuštění prosit??
Jak bych jen mohla s tebou něco mít?
Jak můžeš hlavu vztyčenou nosit??
Hanba a lítost měly by tě trápit...
A do vezení, dle mého, měl by ses vrátit...
Komentáře (0)