N
Ztracená v tvých očích,
< nyní > snad i ty v
těch mých . .
/navěky/ .
Není nutnost políbit rty,
< nyní > jsou zámkem
uzamčené . .
/navěky/ .
Zhloubené povzdechy
srdcem,
< nyní > už spřízněné
duše láskou . .
/navěky/ .
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)