Povzbuzující vzdechy,
hluché pohyby života,
závod o pohár
slasti.
Objevení
zastřené přítomnosti
toho něčeho
v těle,
v mysli,
vyplavující se
s každým
dalším
zakousnutím
do lalůčku
ano. ano.
Pár minut poté:
Pocity vyprázdněnosti
(ne té fyzické)
Pochybnosti
o existenci
vzájemného propojení
(ne toho fyzického)
znovu nalezeny
a oprášeny
Před rozloučením:
„Kdy se zase uvidíme?“
Do umlklého monologu
Nejasné „ Brzy“
doprovázeno
představou
příštího
Vyvrcholení
Asi to není milování,
ale sex.