Láska a smrt nezná slitování
semele tě i když jdeš jí vstříct s napřaženou dlaní ...
13.10.2011 05:55:00 | kasparoza
ten poslední řádek nádherný...vždycky se mi vybaví věta z těch pohádek: láska je silnější než smrt...člověk miluje i když už toho druhého ztratil...ale už je to prostě jiné..
30.09.2011 15:51:00 | Jiná
Láska je svým způsobem smrt když milujeme nic není jak dřív pro druhého se měníme a ztrácíme staré abychom vstoupili do nového...taková smrt a reinkarnace:-)
28.09.2011 09:11:00 | la loba
Láska a smrt nezná slitování -normálně mě zamrazilo...krásná a silná báseň...
28.09.2011 09:10:00 | la loba