O nesmrtelné touze
Chci psát o nesmrtelné touze,
která umírala mi v náručí
Ještě není mrtvá,
slabounce bije její srdce
Střepy v oknech nepřežily sílu větru
Štěstí, jež zabíjíme dlaněmi
Štěstí, na které nebyli jsme připraveni
Rána z pistole závod nám odstartuje
Hlavně nepospíchat, důležité je zvítězit
Přemýšlím nad tím, co říci ti mám jen,
co dělat, aby jsi se usmál...
Usmál s výrazem křičící laně,
ve chvíli, kdy myslivec zasáhne její srdce
Zatím nevím, jak to udělat
Ale snad jednou budu moci
vyjmout ti ze srdce tu kulku bolesti,
která tě svazuje...
Komentáře (0)