Silnější
Anotace: ... milování a láska je někdy jako boj...
SILNĚJŠÍ
Pod horou z peřin, u pole polštářů,
za noci chladné jak ledový břit,
naše dvě armády - Střelců a Vodnářů,
chtěli svou sílu poměřit.
Zbraním, co měla jsi v pyžamu skryté,
nemohl jsem dlouho odolat.
S jistotou lovce co zřídkakdy mine
věděla přesně, jak bojovat.
Tvá Vášeň mě spálila ledovým dechem,
když z tvého nitra drala se ven.
Ozvěny výkřiků pádily vzduchem,
byla jsi vítěz, já poražen.
Do naha svlečená, uprostřed noci,
samotu něžně objímáš,
i s šelmou v tobě, jak zavřenou v kleci,
po boji tiše usínáš...
-Sheridan 2006-
Komentáře (4)
Komentujících (4)