Tužba po chtění
Anotace: Jen tak seďet je někdy až příliš.
Já blázním,
pod tónem ticha,
a ty . .
vedle mě,
dýcháš,
tvé rty pokrývají kapky,
kapky mé purpurové touhy.
Jak moc chtěl bych je chytit,
a z vlasů tvých splést misku,
a z misky pil,
plnými doušky,
pil bych z tebe.
A tvé hlubiny jsou celý můj vesmír,mé bytí.
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: amores peros, CULIKATÁ
Komentáře (0)