Jen pár řádky
Chtěl bych se stát
obchodníkem
a směnit křídla za lásku,
nebo chodit s
kominíkem,
a čistit smůlu z oblázků.
Učil bych se na
zlatníka,
úsměv tvůj bych nacenil,
znal bych fígle
kouzelníka,
žal a smutek trikem skryl.
Avšak píši jen pár řádky,
co bych jako básník chtěl,
abych, až se vrátíš zpátky,
na vše špatné zapomněl.
Přečteno 465x
Tipy 8
Poslední tipující: synanceia, kaktus, CULIKATÁ, E.T.Jane
Komentáře (0)