Nepří(ná-)jemné

Nepří(ná-)jemné

Anotace: zasaženi

Na tvé tělo vrývám slova

ty jsi kmen a já jsem dláto

chybujeme stále znova

i osli chodí cestou zlatou



V dobách, kdy nám slunce přálo

v nocích plných lidské kůže

plochodrážný rychlý slalom

kliky - háky, úžas - úžeh



Před sluncem neskryješ taje

co nocí slast to dnem je hřeb

v komorách srdce vypršel nájem

vždyť každá voda má svůj břeh



Vzpomínej,

kde sešlá mysl zabloudila

Povídej,

pak mi, že jsi moje milá

Hledím,

do fontány velkorysé víry

Sedím,

a celím v celé duši díry

Ptáci,

leží naznak, na znak odevzdání

Vracím,

se ti celý, zcelen, do tvých dlaní
Autor Mladý pán P., 30.09.2011
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: J sh' T r' k, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ba vsak aspon to :)

01.10.2011 15:19:00 | Mladý pán P.

líbí

jitri to rany sotva zacelene

01.10.2011 09:41:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel