Čekárna na city
Anotace: Čekat se nevyplácí
V čekárně na City
Sedím tu sama
Měl jsi tu být i Ty
Co stalo se s náma?
Láska, tak nádherná
A navždy to mělo být
Leč ji jsi měl ve svých snech
Já nechala jsem Tě jít
Tak sedím tu sama
A
Vím, že Ty už nepřijdeš...
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
Komentáře (0)