Věrnost
Věrnost
Když mi zavrčí mobil,
Vím že si na mne vzpomněl.
Vím že starosti své za hlavu hodil.
A taky vím,
Že kdyby mne zrovna neměl,
Nikdy by za ruku jinou nevodil.
Věřím mu,
Protože ho mám ráda.
Věřím mu,
Protože ho mám za kamaráda.
A kamarádi, ti se nezradí…
Komentáře (1)
Komentujících (1)