Jsem možná tvé nic
Potřebuji cítit,
že tě ještě stále trochu mám,
po intimitě tvého těla se pídit
a vědět dál, že něco znamenám
Tušit, že po mě toužíš,
když se ráno oblíkám,
že se steskem soužíš,
když jsem trochu dál
Jsi možná můj ideál
jsem možná tvé nic
ač dusím v sobě žal
tobě já neřeknu nic
Slzy spolykám dříve než brzy
ať smutek zůstane pouze na papíře
aby sis nevšimnul, jak mě to mrzí
že nemohu býti tobě blíže
Že nemohu žít tebou
to mě dosti pálí
ještě si však můžem říct,
že jsme to jen hráli
Bude to sic jen pouhá lež,
alespoň z mé strany
ale zdali chceš, tak běž
..
stejně je vše už nejspíš odehraný
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Loveless
Komentáře (1)
Komentujících (1)