Tři oříšky pro mě
Anotace: loňská sklizeň:-))
plný koš byl odnesen
ale já chci ještě tři oříšky
pro sebe
tak se brouzdám listím
večer
kdy se svíčkami už jsem sama
rozlousknu první
joooooo
jsou tam!!
šaty krásné
jak ty císařovy
tančím v nich svůj tanec lásky
škoda, že jen se stíny na zdi
a ty dva ořechy
co jsou pod mým polštářem
snad skrývají
šat na bál
s tebou
Komentáře (1)
Komentujících (1)