Konec konců
Konec je vždy smutný,
věříš-li v pokračování,
konec je vždy nutný,
věříš-li v nové začínání.
Konec je vždy překvapením,
zdá-li se vše v pořádku,
konec je vždy utrpením,
jde-li o pohádku.
Konec koncem vždy není,
i když koncem zdá se být,
můžeš se uzavřít do snění,
nebo v pokračování se bít.
Konec může posílit,
když dosáhneme cíl,
konec může vysílit,
když nám dojde sil.
Konec koncem už není,
když naději cítíme,
v pokračování se mění,
když se k sobě hodíme.
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, Kett
Komentáře (0)