Anotace: .............
nevím co napsat, je to dokonalé.
jen snad - ulovit zasklít lásky zvěst - je asi nejmíň rytmické.
Ale já, co mám s rytmem potíže ohromné, nemám co mluvit.
Básnička je suprová.
04.10.2011 18:58:00 | René Vulkán
Pro Tebe snad jen malá hříčka ulovit zasklít lásky zvěst.. Snad jen. Třeba ne.. Poslední řádek zavřený knihy je jako bolavá tečka.
03.10.2011 22:35:00 | brooklyn