Anotace: Hvězdy, noc a Anděl.
Líbí a to nejen proto, že jsem věřící protestant.No a co se týká velkých písmen? Ano, správně, Anděl s velkým, smrtelný člověk s malým, a to platí i o Stvořiteli.Vítej na modru, zdraví váhy:-)
18.06.2012 19:53:44 | Jeněcovevzduchukrásného