Anotace: ...a ono dobré není.
Zvedni se pádem
dobrá rada praví
když ti nad ránem
srdce ochuraví
a vrahem buď
myšlenek o naději
nestraně suď
své lásce … výprodeji …
/***- ... jo, jo melounku ... je to tam ... !! /
11.10.2011 13:48:00 | HarryHH