Máš na tváři slzu
Máš na tváři slzu
co neteče a nezasychá
nezná čísla sudá lichá
bílá je jak padlý sníh
co roztál v dlaních mých
Máš na tváři slzu
co pro mě není uroněná
není s dlaní zasnoubená
jak diamant jiskří v ní
sto proplakaných dní
Máš na tváři slzu
co léta čeká na útěchu
touží po milostném vzdechu
a srdci jež není mé
však mužské - nevěrné
Mám na tváři slzu
co pro tvou krásu vznikla
má láska nezanikla
když miluje tě jiný
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: martinaV, Robin Marnolli, dream in emptiness, strašidýlko-střapatý, Houda
Komentáře (2)
Komentujících (2)