Nepromarni svoji šanci
Anotace: ................
proč skrýváš srdce před světem
a na vše hledíš skrze prsty
vždyť není všechno černobílé
vždyť život sám
je tolik pestrý
nenech barvy v slzách rozpít
před city neutíkej v skrýš
nebo navždy ztratíš duhu
a dotek prázdnoty pak ucítíš
chlad zaplní tvé nitro
lásku v srdci zadusí
tak nepromarni svoji šanci
neb další přijít nemusí
Přečteno 451x
Tipy 45
Poslední tipující: dream in emptiness, Jiná, poustevník Jirka, JohnyD., hašlerka, Lorraine, tato22, la loba, Tanzania, Niky88, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)