Kett...tak tato mi unikla a já jsem ráda,že jsem k tobě zavítala.Já s ním hned po tom šlukování tančila na pisničku od ABBY..Mama Mia...no,normálně jsem se rozesmála nad sebou....a tvou hezkou básničkou jsi mi vše připoměla..:-))
04.02.2012 18:49:27 | střelkyně1
když člověk potká svoji první lásku, někdy cítí se jak na provázku a čas který vleče se jak mula se hned vynuluje a plyne zpátky do aleluja ...
13.10.2011 05:53:00 | kasparoza