Rozervaná
Anotace: ...rozervaná a na dně docela, prý, že jsem už velká, že jsem dospělá...
Ve víru prachu,
tříbí se pach,
srdce v temnotě strachu,
bije na poplach,
rozezná tóny,
co v duši neznějí,
v kalužích krve
koupe se v naději.
Ruce ztěžklé,
nejsou však od práce
a ústa zmlklá,
dřív samá legrace
se chvějí...
Chvějí,
dusí se a nejí.
Něha, jež hřála,
cit, co objímal,
ten parfém co znala,
šel po všem klidně dál...
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Holka z davu, labuť, CULIKATÁ, Kirké, Donne
Komentáře (3)
Komentujících (3)