Anotace: Když někoho miluješ. Neztrácej čas. A vyjádři své city.
ahoooj...
tuky,tuk..valentynka pro tebe ode mne tuka....
omlouvam se, ze sji dlouho nic necetl,ale ja proste skladam amlicko, chtela jsem ti neco naspata a pak jsem si precetla tuhle basen. Chtela jsem ti rict, ze mnohem vice jak poezii miluju hudbu...a stale posloucham, prot skladam malo,az kdyz pisne prestanou hrat a slzy netecou, jelikoz oci uz boli...No a ty..ty sem pak das takovy dilko..a ja uz nemuim mluvit...
14.02.2006 14:48:00 | lightnight