pro tebe ty moje Tomisko =*
Tomisko moje malý,
jen ty jsi měl tu píli.
Být se mnou v pádech a
poponášet tu bolest na svých zádech.
Z krve mě vzít a
pomáhat mi po trnité cestě jít.
Miluju Tě pro vše co pro mě znamenáš a
jsem ráda, že mě v srdci máš.
Přečteno 769x
Tipy 1
Poslední tipující: Antikrist
Komentáře (1)
Komentujících (1)