Nina Trigorina
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=jkCyLCazTpQ&feature=channel_video_title
Slza z nadýchaných snů na tvář ti dopadá,
cítíš jak život probouzí se v mžik.
Cítíš jak faleš a zlost v zapomnění upadá,
záblesk stěstí v srdci náhlí klid.
Je prostý, ten pocit dobře znáš,
lehkomyslnost touhy tvé.
Je sprostý, ten pocit, do pekla se propadáš.
Jen pohled, oči volají tě k němu,
dej si pozor, on necítí tvou něhu.
Jen srdce tep, krev proudí proti proudu,
Dej pozor, zrada zabije tvou touhu.
Pusť ho, nech ho jít,
on tebe v světě nehledá
Chyť ho, zab ho!
To on z tebe duši vysává.
A naději v nás…
Komentáře (0)