všem děkuji za komentáře...lásky jsou od toho aby se prožívali, i když ne vždy mají šťastný konec...
18.10.2011 22:48:00 | whiolet
Krásně napsané...Vím jak Vám je...Sama jsem to zažila před 3 měsíci a doteď mě to bolí...Snad Vám bude lépe dříve, než mně...
08.10.2011 14:22:00 | Dark Princess
Byl-li rozchod, je potřeba jej nechat přebolet a pak se usmát a jít dál...
07.10.2011 17:28:00 | labuť
I tak to často dopadá:-((.Krásně napsané, ať Ti zase brzy vysvitne sluníčko Whiolet, posílám vesmírem pohlazení na malé, mírné utlumení-bolestných dnů...
07.10.2011 13:22:00 | CULIKATÁ