Můj anděl strážný
Anotace: Třeba jsem tě konečně potkala a třeba nám konečně bude dobře, i když ti spálili křídla, s tebou zas umím létat.
Snažit se dohonit
kuličky ze rtuti
s pocitem svobody
v pahýlech perutí.
Se smíchem,
hbitě,
chytit si tě.
Zaplést tě do vlasů.
Bez map a kompasů
na křídlech pegasů
budoucnu naproti jít.
Zasmát se bez hlasu.
Držet tě u pasu
a kašlat na krásu.
Rouhat se, milovat.
Žít.
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Pelican, Findë, CULIKATÁ, Bernadette
Komentáře (1)
Komentujících (1)